We schotelen u weer Opium voor…

Posted on 7 november 2011 in Geen categorie

Aanstaande donderdag 10 november zijn Adriaan van Dis en Kluun te gast in Opium TV! Opium TV is het cultuurprogramma van de AVRO. Op de bijzondere opnamelocatie, Escape op het Rembrandtplein, ontvangt presentator Cornald Maas wekelijks bijzondere gasten uit de wereld van kunst, cultuur, film en theater. Hij wordt bijgestaan door een wisselend panel van recensenten, bestaande uit o.a.  Jasper Krabbé en John Buijsman. Iedere uitzending wordt begeleid door een andere band met live jazz muziek!

Het leuke aan Opium TV is dat je letterlijk oog in oog met de gasten staat. De studio is klein van opzet en er heerst een informele en gezellige sfeer. Je bent geen klapvee en net als de gasten onderdeel van het programma! Na de opnames is er vaak gelegenheid om onder het genot van een drankje  nog even een praatje te maken met de Cornald en de gasten en wat foto’s te maken van het decor. 

Alle info is hier terug te vinden. Bijwonen is nog steeds gratis en inclusief 3 consumpties 🙂 Er is geen echte deadline voor het aanmelden, maar wie het eerst komt, die het eerst maalt! En het liefst gaan we met een gezellige groep natuurlijk!

Comments are closed.