Jacoba in de herhaling!

Posted on 18 januari 2012 in Geen categorie

Op 10 februari wordt de bundel Vrouw van het Vaderland. Jacoba van Beieren in literatuur en kunst gepresenteerd in het Lak-theater. Dit is het jaarboek van Kastelenstichting Holland en Zeeland, dit keer onder redactie van Rick Honings en Olga van Marion, en met bijdragen van voor ons niet onbekende namen. Alleen donateurs mogen het jaarboek gratis meenemen, maar gratis voor alle bezoekers is een opvoering van Jacoba! Dus als je het nog niet hebt gezien: dit is je kans! Wel willen we belangstellenden vragen al om 15 uur aanwezig te zijn, ook al begint te voorstelling pas een uur later. Als je van plan bent te komen, laat het wel even weten aan de toneelcommissie door voor 1 februari te mailen naar klassiektoneel@gmail.com. Dan hebben we een beetje een indicatie en kunnen we alles kortsluiten met de kastelenstichting!

Programma:

14.45 uur: Theaterzaal open

15.00 uur: Introductie van de bundel door Olga van Marion en Rick Honings, redacteuren van de bundel

15.45 uur: Kort woord door Elizabeth den Hartog, directeur KSHZ

16.00 uur: Toneelstuk Jacoba, man of macht?

17.00 uur: Borrel (waar eigenlijk ook voor aangemeld moet worden…)

Comments are closed.