Eindfeest-update

Posted on 15 juni 2012 in Activiteiten

Kleine verandering in de plannen van het eindfeest. Jullie zijn het vast met ons eens dat het geen BBQ-weer is. Wie zich op wat voor wijze dan ook heeft aangemeld voor de BBQ is daarom welkom om 20.00 uur in de Karalis. Vlakbij het van der Werf-park uiteraard. Wie zich niet heeft aangemeld is ook welkom, maar uiteraard niet verzekerd van een stoel, want dan hebben we niet voor je gereserveerd… We zijn nog even in conclaaf of en hoeveel korting de feestcommissie kan geven op de italiaanse maaltijd…

Dan gaan we vervolgens rond 22.30 doen alsof we BBQ-vlees zijn in de Next. Lekker bijeengepakt, goed gemarineerd, smakend naar meer, en vooral: erg heet 😛 Oftewel: dansen in de Next tot we erbij neervallen. Hoe meer we dansen, hoe groter de kans op een mooie wedstrijd van oranje zondag…

Almanakken zijn aanwezig, uiteraard!

Comments are closed.