Paleis-prijs!

Posted on 12 juni 2012 in Geen categorie

Nee, er vallen geen paleizen te winnen, maar volgens Eep Francken toch zeker de mogelijkheid tot het roken van een sigaretjeĀ  met H.M. ‘in het daarvoor ten paleize aangewezen vertrek.’ Geldt in het bijzonder voor singer-songwriters, briefschrijvers, en reclamemakers tot 21 jaar. De volgende aankondiging is van de Nederlandse Taalunie:

PRIJS! & WIN EEN UITNODIGING OP HET PALEIS

Wedstrijd voor jonge lezers rondom Leonard Nolens, laureaat Prijs der Nederlandse Letteren

Wil jij erbij zijn als de dichter Leonard Nolens de Prijs der Nederlandse Letteren krijgt van koningin Beatrix? Kijk dan op de site van Nederlandse Taalunie naar de video-opdrachten door Lieven Scheire, Spinvis en de hofmaarschalk van de koningin.

Comments are closed.