Agenda

2 juni: Leidse Leesclub

Vanaf 20:00 uur lezen we Vergeet de meisjes van Alma Mathijsen. De intertekst zal aan bod komen, evenals diverse vormen van representatie. Komt dat zien dus!

4 juni: Koekjes bakken met NAP

Bakkers klaar? Bakken maar! Vanaf 13:00 verzorgt het NAP een koekjesbaksessie. Houd de sociale mediakanalen in de gaten voor meer details.

5 juni: Posttentamenborrel

Inmiddels mag je het rustig een traditie noemen: de posttentamenborrel! Vandaag vieren we dat de tentamens (bijna) zijn afgelopen en luiden we de vakantie eens goed in. Uiteraard nog wel virtueel, maar daarom niet minder gezellig!

12 juni: Spelletjesavond

Vanaf 21:00 uur is er weer van alles te beleven op de Discord! Wordt het Cards Against Humanity, wagen we ons nog een keer aan Haxball, behoort Jackbox tot de mogelijkheden of zit er nog wat anders in het vat? Een leuke avond gegarandeerd!

16 juni: Leesclub

Nu het dan toch echt (bijna) vakantie is, is de drang tot lezen niet te stoppen! De Leidse Leesclub dendert door met deze keer vanaf 20:00 een bespreking van De Russische timmerman van Conny Braam.

19 juni: Bestuursbekendmakingsborrel

Het jaar loopt op zijn einde en dus is bestuurlijke verandering onvermijdelijk. Proost vanaf 21:00 via de Discord met ons op het afgelopen jaar en kijk vooruit naar wat komen gaat. Maak kennis met het nieuwe bestuur en filosofeer samen over de toekomst van de gezelligste studievereniging van Nederland(s)!

23 juni: Debat

Zo aan het eind van het jaar is het tijd om je taalbeheersingskunsten te tonen in onze debatavond! De stellingen zijn niet heel realistisch, maar daar draait het ook niet om: het gaat om je argumentatie en het omverblazen van je tegenstanders. Kortom: je gebruikt je woorden als wapens. De avond vindt plaats via Discord, details volgen nog.

26 juni: Spelletjesavond

Voor de vaste kijker zal het geen verrassing meer zijn: ook vandaag wordt er weer gestreden en gelachen tijdens de spelletjesavond. Vanaf 21:00 uur op Discord, komt dat zien!