Agenda

1 mei: spelletjesavond

Op veler verzoek is besloten hier een vaste activiteit van te maken: ééns per twee weken organiseren we een spelletjesavond op onze Discord-server!

5 mei: Leidse Leesclub

Nu de nieuwe Coronawerkelijkheid op ons in heeft kunnen werken, pakt ook de Leidse Leesclub de draad online op. We bespreken via onze Discordserver vanaf 20:00 Kartonnen dozen van Tom Lanoye.

7 mei: Romans vs. Germans Pubquiz

Samen met de Le Tre Corone (Italiaans), Gibalaux (Frans) (vanaf nu: de Romeinen) en Simp (Duits, onze Germaanse bondgenoten) organiseren we ook dit jaar weer een Romans vs. Germans Pubquiz! Het zal online gebeuren; over het hoe en wat volgt later meer informatie.

14 mei: Korte verhalen lezen met NAP

Vanaf 21:00 uur is je avondprogramma verzorgd door het NAP! Samen lezen en vertellen we korte verhalen. Het belooft een mooie avond te worden!

15 mei: Spelletjesavond

Zoals beloofd is het weer tijd voor een nieuwe spelletjesavond! Jackbox? Cards Against Humanity? Zeeslag? Alles is mogelijk! Aanvangsttijd (standaard): 21:00. Waar (standaard): de Discordserver van het NNP.

18 mei: Schilderen met Bob Ross en NAP

Het NAP heeft de smaak te pakken! Schilder online via Paint of offline op je eigen doek mee met het NAP en special guest Bob Ross! We beginnen om 21:00 uur op onze Discordserver.

19 mei: Leidse Leesclub

Wie de hele dag thuis zit, heeft ook extra tijd om te lezen. Daarom extra snel al een nieuwe Leidse Leesclub! We lezen het toepasselijke Quarantaine van Wytske Versteeg. Aanvang (LET OP): 20:00!