Escaperoom met ZaZa en SVN

Samen met twee van onze zusterverenigingen gaan we de ultieme uitdaging aan: ontsnappen uit een online escaperoom! Op maandag 12 april nemen we het in kleine teams op tegen onze Nijmeegse en Groningse rivalen, in een échte escaperoom van een extern bedrijf. Het is belangrijk dat je jezelf voor 4 april door middel van een […]

Babbelen met het bestuur

Vraag jij je af wat het nou helemaal inhoudt om bestuur van NNP te zijn? Heb je nog specifieke vragen over de verschillende functies? Of heb je gewoon zin om eens aan Op Hoop van Zegen te vragen hoe zij hun bestuursjaar tot nu toe ervaren hebben? Kom dan op dinsdag 13 april tussen 16.00 […]

Romanleesclub

Op de tweede dinsdag van de maand duikt de Leidse Leesclub weer de literatuur in op Skype. Dit keer bespreken we 'Min of meer opmerkelijke gebeurtenissen uit het leven van een treuzelaar' van Cindy Hoetmer.

Eerstejaarsactiviteit

Op vrijdag 16 april organiseren de toppers van het NAP een activiteit speciaal en uitsluitend voor de eerstejaars! We houden een gezellige online spelletjesavond. Aanmelden is niet nodig.

Primeur: de NNPodcast!

De podcasts schieten de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond, en het altijd hippe NNP wil niet achterblijven! Geïnspireerd door audio lectures van Bram Ieven heeft het bestuur besloten zich eraan te wagen: er komt een eenmalige NNPodcast, waarin we elkaar interviewen over het afgelopen jaar, en bespreken hoe de zaken er binnen Op Hoop […]

Humanities Pubquiz

Op maandag 19 april organiseren we samen met een heleboel andere Leidse studieverenigingen van de faculteit geesteswetenschappen een online pubquiz! Aanmelden is vereist, hierover horen jullie binnenkort meer.

Lezing Rick Honings

Op donderdag 22 april komt Rick Honings, scaliger-hoogleraar van Universiteit Leiden, ons een online lezing geven! Let op: de poëzieclub is dus niet vandaag, maar een week later dan gebruikelijk.

Lezing door een medestudent: Evi Dijcks

Een paar weken geleden stond onze studiegenoot en mede-NNP'er Evi ineens volop in de belangstelling: ze deed een ontdekking in de UB die zelfs tot interviews met grote kranten leidde! Maar wat had ze nou eigenlijk ontdekt, en hoe kwam dat zo? Op maandag 26 april vertelt ze ons er alles over.

Poëzieclub

Op donderdag 29 april komt de Leidse Leesclub weer samen op Skype. Een week later dan gebruikelijk, in verband met de lezing van Rick Honings een week eerder. Vandaag bespreken we de bundel 'Xenomorph' van Jens Meijen.