Agenda

Alle activiteiten vinden momenteel online plaats op de Discord, tenzij anders vermeld. De Discord is te bereiken via: https://discord.gg/nprzmG

Elke woensdag:

Wekelijks zijn er op woensdag twee gezamenlijke studiemomenten, van 15.00 tot 17.00 en van 19.30 tot 21.30. Hier kunnen leden die daar motivatie uit putten samen studeren of elkaar vragen stellen over de stof.

29 oktober: Leidse Leesclub

Op donderdag 29 oktober om 20.00 komt de leesclub weer samen. Deze keer bespreken we ‘Slechts de namen der grootste dichters leven voort’ van Riekus Waskowsky.

30 oktober: Halloweenfilm

Op vrijdag 30 oktober griezelen we lekker weg met ‘The Cabin In The Woods’. De inloop is vanaf 19.30, er wordt dan een link gedeeld. Om 20.00 beginnen we de film.

5 november: Brainstorm-borrel

Op donderdag 5 november vanaf 20.00 is het weer tijd om te borrelen! Deze keer wil het bestuur de leden graag de kans geven om mee te denken over leuke activiteiten of andere manieren waarop het NNP iets zou kunnen betekenen voor haar leden. Zorg dat je een drankje koud hebt staan en kom gezellig mee babbelen.

6 november: Bootcamp:

De dag na de borrel sporten we onze kater lekker weg! Op vrijdag 6 november om 15.00 organiseert het bestuur een korte online work-out. Deze zal matig-intensief zijn en is geschikt voor alle leden, van sportschooltijger tot bankaardappel. Zorg voor een flesje water, een handdoek of matje om op te liggen, en genoeg ruimte om plat op de grond te kunnen liggen. Spierpijn gegarandeerd!