Agenda

5 februari: Talengala ‘Speakeasy’

Een commissie van maar liefst 11 talenverenigingen heeft ervoor gezorgd dat tussen 21:00 en 03:00 Quintus gereserveerd is voor iedereen die dat maar wil om je onder te dompelen in de jaren ’20 (van de vorige eeuw welteverstaan!). Als je lid bent van het NNP kost het je slechts 15 euro en je kunt hoe dan ook de hele avond genieten van een open bar. Kom vroeg, want tussen 21:30 en 22:30 speelt een liveband. Kaartjes zijn nog tot en met maandag online te koop op https://www.gibalaux.nl/talengala. Daarna kun je nog aan de deur kopen; kaartjes kosten dan 20 euro per stuk.

11 februari: Romanleesclub

Vanaf 17:00 komen we zoals elke maand in Café De Keyzer bijeen om een roman te bespreken. Deze keer: Karkas van Femke Schavemaker.

13 februari: Valentijnsdagactiviteit

Vier de liefde met het NNP en kom vanaf 17:15 naar De Keyzer voor een liefdevolle, gezellige avond vol gedichten. Neem eigen werk of andermans creaties mee en draag voor of laat voordragen. Anoniem iets indienen kan natuurlijk altijd in het postvakje van het NNP in Eyckhof 1.

17 februari: Boekenmarkt

Na het succes van de eerste boekenmarkt en vanwege een enorm overschot herhalen we de boekenmarkt! Kom naar Eyckhof 1, 005 en scoor je favoriete boeken voor een prikkie! De boekenmarkt is van 12:00-16:00 en zoals jullie van ons gewend zijn, is er aansluitend natuurlijk een borrel voor degenen die dat willen.

20 februari: Poëzieclub

Ook de poëzieclub gaat vrolijk verder dit jaar. Deze maand bespreken we een nog nader te bepalen bundel. Meer informatie volgt snel, houd het goed in de gaten!

20 februari: Grote Gerard Reve Rave

Het NAP organiseert in samenwerking met studievereniging Maktub de eerste Grote Gerard Reve Rave in wat een lange traditie belooft te worden! Na de poëzieclub even snel wat eten, want vanaf 20:30 is het feest in de Hut van Ome Henne. Kaartjes zijn op deze website verkrijgbaar op de pagina van het NAP: http://nnpagina.nl/nap/. Hier staat ook alle andere informatie over dit feest inclusief poster, dus neem allemaal een kijkje!