Bestuur 2019-2020

NNP Karakter stelt zich nader aan u voor:

Femke van de Griendt – Voorzitter


Hoi! Ik ben Femke van de Griendt, ik zit in mijn tweede jaar van de bachelor Nederlandse Taal en Cultuur en ben dit jaar de NNPraeses. Mijn voornaamste taak is er voor te zorgen dat alles binnen het bestuur en de vereniging goed verloopt. Ik draag zorg voor het intern functioneren van het bestuur en onderhoud het contact met onder andere de opleiding en de faculteit. Ook ben ik als verantwoordelijke een eerste aanspreekpunt van de vereniging. Ik vind het onwijs leuk om in contact te staan met anderen: daar krijg ik positieve energie van!

Samen met de rest van bestuur Karakter hoop ik NNP dit jaar naar een hoger niveau te tillen. Ik vind een open karakter onwijs belangrijk en ben altijd in voor thee, dus geef vooral de spreekwoordelijke gil als je een vraag, opmerking, klacht of idee hebt of ergens anders over wilt babbelen 🙂

Katja van Rooten – Secretaris


Mijn naam is Katja van Rooten, derdejaarsstudent Nederlands, en ik ben dit jaar de secretaris van NNP. Dit houdt in dat ik de correspondenties van NNP bij houd (zowel e-mail als per post) en notuleer tijdens vergaderingen. Ook houd ik het archief en de boekeninventaris van de vereniging bij; die zijn groter dan je misschien zou verwachten! Dus heb je een vraag of opmerking, schroom niet een mail te sturen naar nnp.bestuur@gmail.com.

Sietske Hoekstra – Penningmeester


Ik ben Sietske Hoekstra, derdejaarsstudent Nederlands en dit jaar de trotse NNPenningmeester van het NNP. Mijn taak spreekt redelijk voor zich: ik beheer de financiën van de vereniging. Dat houdt in dat ik een begroting op stel, zicht houd op de uitgaven en inkomsten en subsidies aanvraag. Het is een heerlijke afwisseling om ook weer eens met cijfertjes bezig te zijn, zeker tijdens onze talige opleiding.

Joshua Snijders – Assessor Intern


Ik ben Joshua Snijders, de assessor intern. Ik ben tweedejaarsstudent Nederlands. Als assessor intern ben ik degene die de commissies begeleidt en aanstuurt en maandelijks controleert. Dit doe ik door wekelijks bij de NAP-vergaderingen aanwezig te zijn, één keer per maand aanwezig te zijn bij de vergadering van de Hoogwater-commissie en door een moment na elke Poëzieclub met Maarten samen te komen. Ook reserveer ik de locaties voor onze NNPrachtige activiteiten, bijvoorbeeld bij de Keyzer, DWDD en Imperium. En dit alles doe ik met ontzettend veel plezier!

Joris Geene – Assessor Extern


Ik ben Joris Geene en ik zit in het derde jaar van mijn studie Nederlands.
Als assessor extern is mijn taak tweeledig. Allereerst houd ik de social media van het NNP up-to-date. Dat betekent kortweg dat ik verantwoordelijk ben voor alle posts op onze Facebook- en Instagrampagina en dat ik de website bijhoud.
Daarnaast vertegenwoordig ik onze studievereniging bij afspraken met andere verenigingen. Dat komt in de praktijk neer op veel vergaderen, veel deelnemen in commissies en natuurlijk: lekker socializen!