Nooit Meer Slapen (2011-2012)

NNP-bestuur 2011-2012 ‘Nooit meer slapen’

Mijn naam is Lieke Liefkes en ik zal het aankomend jaar de taak van secretaris op mij nemen. Hoewel ik met mijn (net) 18 jaar absoluut de Benjamin van het bestuur ben, denk ik niet dat dit op wat voor manier dan ook voor problemen zal gaan zorgen. Elke 2 weken krijgen jullie van mij een nieuwsbrief met daarin alle activiteiten en wanneer je naar het bestuur mailt, ben ik degene met wie je in contact komt. Naast mijn studie ben ik lid van SSR en het dispuut het Zoutkorrel, met wie ik graag borrel en mijn tijd doorbreng. Daarnaast hou ik van schrijven, muziek, slechte series kijken met huisgenootjes en ‘alles met veel mensen’. Jullie gaan me vaak zien en ik zal jullie niet uit het oog verliezen! Beloofd.

Mijn naam is Aliesje Horsman en ik ben dit jaar penningmeester van het nieuwe NNP-bestuur. Tot mijn 18e heb ik in Tilburg gewoond en daarna ben ik met een gymnasium diploma op zak vertrokken naar Leiden. Ik woon in een actief Quintus/Augustinus huis en ben zelf ook actief op Augustinus. Daar word ik nu derdejaars en zit ik in cordial Lubrique. Ik houd ervan om met deze cordialgenootjes te lunchen, eten, borrelen, shoppen en uitbrakken. Natuurlijk is er ook tijd om te studeren! Na eerst een half jaar geschiedenis te hebben gestudeerd, ben ik afgelopen jaar aan Nederlands begonnen. Het bevalt me ontzettend goed! Tot slot dit nog: ik hoop jullie vaak tegen te komen in de wandelgangen van het Lipsius, de UB, dan wel de kroeg, in ieder geval tot snel!

Mijn naam is Ieke Noyon en ik ben de assessor van het nieuwe NNP-bestuur. Ik ben geboren in Leiden, verhuisd naar De Meije en nu ben ik weer terug in Leiden waar ik op de Papengracht woon. Ik zit bij studentenvereniging Augustinus, in het cordial Vivant en bij dispuut Medusa. Ik houd van reizen, thee drinken met vriendinnen, winkelen, feesten en lekker eten. Minder favoriet zijn lezen (jaja, en toch studeer ik Nederlands inderdaad), sporten en vroeg opstaan. Voor een nachtje doortrekken mag je me altijd wakker maken, dus de bestuursnaam is wat mij betreft niet geheel ongepast. Ik weet dan ook zeker dat we het komende jaar met het bestuur veel mooie dingen neer gaan zetten en ik heb er ontzettend veel zin in. Ik verwacht er veel goeds van!

Ik ben Dennis Koopman, vissen, 24 jaar, al vier jaar NNP-lid en ik neem dit jaar de PR voor mijn rekening. Dus als iemand je lastig valt met posters, tweets, foto’s, events of iets anders in die hoek, dan ben ik dat waarschijnlijk. Als alles goed gaat, heb ik over een half jaar mijn master-scriptie ingeleverd, sowieso iets met moderne letterkunde, maar specifieker dan dat weet ik het helaas nog niet. Nooit Meer Slapen heb ik gelezen, bewerkt, en gespeeld, en als dit studiejaar voorbij is ook bestuurd. Hoewel ik (uit)slapen heerlijk vind, zou ik het een uitkomst vinden nooit meer te hoeven slapen. Dan zou je veel meer kunnen doen! Enniehoe, met Nooit Meer Slapen zien we een actief, slapeloos, weergaloos jaar tegemoet.

Ik ben Melissa de Visser, 20 jaar oud, 2ejaars student en ik heb een kamer in Katwijk. Komend jaar vervul ik de taak van commissievoorzitster. Mijn voornaamste interesses zijn: de Noorse mythologie, Germaans paganisme, de vele verschijningsvormen van het sprookje Roodkapje, gothic novels, kinderliedjes en gedichten uit de Romantiek. Ook ben ik geregeld bij fantasyfestivals als de Elf Fantasy Fair te vinden, compleet in kostuum. Met een nachtje doortrekken heb ik (veel) moeite, dus ik vat onze bestuursnaam meer figuurlijk op: zoveel te zien en te doen en te beleven dat het jammer is dat je ook nog moet slapen!

We willen bestuur ‘Fier’ bedanken voor hun bestuursjaar en zullen ons best doen om hen te evenaren, al dan niet te overtreffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *