Titaantjes (2012-2013)

NNP-bestuur 2012-2013 ‘Titaantjes’

Mijn naam is Jorrit Kafoe en komend jaar zal ik het NNP-bestuur ‘Titaantjes’ voorzitten. Ik ben 21 jaren jong, begin nu aan mijn vierde jaar van de studie Nederlands (of eigenlijk voor de tweede keer aan het derde jaar). Binnen het bestuur zorg ik voor het overzicht, het contact met andere verenigingen en hopelijk (maar dat kunnen mijn bestuursgenoten beter beoordelen) voor een hoop lol. Naast mijn praesidiaat van het NNP houd ik mij bezig met de Museumnacht Leiden en doe ik een minor op het conservatorium van Den Haag, waar ik serieus bezig ben met mijn grootste passie: trombone spelen. Ik speel dan ook graag in symfonieorkesten en big bands. Mijn favoriete componist en idool is Gustav Mahler. Op literair gebied ben ik vooral fan van Gerard Reve, Thomas Mann en Arnon Grunberg.

Hoihoi! Ik ben Ilkiz en ik zal gedurende dit studiejaar de secretaris van onze mooie studievereniging zijn. Ik ben 23 zomers jong en ben net begonnen aan mijn vierde jaar waarin ik mijn bachelorscriptie ga schrijven en de minor Journalistiek en Nieuwe Media ga volgen. Mijn hart ligt echter bij moderne letterkunde. Met de betoverende werken van mijn favorieten Louis Couperus, Gerard Reve en Tolstoj hoop ik dan ook wederom de koude winterdagen door te komen. Vanaf de lente heb ik ook andere hobby’s. Zo móet ik jaarlijks minstens één festival en zo’n zes concerten bezoeken. Want ja, muziek is nou eenmaal mijn religie. Voor de rest ben ik altijd in voor een goed feestje en hou ik van geinen en grappen uithalen. Ik kan nog wel pagina’s over mezelf doorratelen, maar ik bewaar de rest van mijn verhaal voor de vele borrels, feesten en reizen die gaan volgen! Liefs.

Ik ben Tim Vergeer en dit jaar mag ik het geld beheren van onze studievereniging als penningmeester. Ik ben nu tweedejaars Nederlands en daarmee de jongste van het bestuur, de Benjamin. Niet dat ik dat erg vind; het is ook een manier om ouderejaars te leren kennen. Naast dat ik bestuur, ben ik ook lid van Quintus. Ik zit in het enige gemengde dispuut van deze vereniging, Dionysos. In mijn vrije tijd (voorzover ik die dit jaar nog heb) lees ik wel ‘ns, maar dat is tegenwoordig bijna hetzelfde als studeren. Daarnaast vind ik reizen ontzettend leuk. Afgelopen zomer heb ik daarom een geweldige tour door Europa gemaakt met de trein. Ik heb nog geen idee waarin ik me ga specialiseren, maar ik neig al wel naar Letterkunde. En of dat moderne of vroegmoderne letterkunde wordt, weet ik

Mijn naam is Sebastiaan van Loosbroek en ik zal komend studiejaar de functie van assessor op me nemen in het NNP-bestuur 2012-2013. Ik ben derdejaars student Nederlands en ga me dit jaar wat betreft studie voornamelijk bezighouden met de minor Journalistiek en Nieuwe Media, waar ik ontzettend veel zin in heb! Verder gaat mijn interesse vooral uit naar de richting Taalbeheersing. Immers is er niets mooier dan retorica en de moderne argumentatieleer. Als assessor zal ik me veel bezighouden met het organiseren van activiteiten voor onze mooie studievereniging. Ook zal ik samen met assessor PR Sanne Grootveld de Hoogwater-, almanak-, en feestcommissie leiden. Verder ben ik lid van A.L.S.V. Quintus waar ik zeker een keer per week, maar meestal vaker, mijn tijd doorbreng. Ik hou van lezen, schrijven, sporten en feesten. Maar vooral van feesten. However, het belooft een fantastisch jaar te worden!

Lieve NNP’ers,
Mijn naam is Sanne Grootveld, 20 jaar, en ik zal dit jaar jullie assessor PR zijn. Dit houdt in dat ik jullie stalk op Facebook, de site bijhoud en meer van dat soort zaken.  Daarnaast zal ik me bezighouden met het leiden van een aantal commissies, meestal vergezeld door Sebastiaan.  Buiten deze activiteiten studeer ik ook nog een beetje, ik zit nu in m’n derde jaar Nederlands en volg de minor Cognitieve Psychologie. Ik werk daarnaast ook nog als oppas en ik ben dit jaar student-assistent voor de sectie Taalbeheersing. In de tijd die dan nog over is ben ik het liefst aan het dansen en/of gezellige dingen aan het doen (eten!) met vrienden. Ook probeer ik regelmatig dans- en pilateslesjes op het USC te volgen. Bestuur Titaantjes hoopt jullie dit jaar te mogen voorzien van mooie feestje, borrels, lezingen, diners en al dat waar Neerlandici in spé mee te verblijden zijn! Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *