Lustrumcommissie

De lustrumcommissie, ofwel de LuCo, zal komend collegejaar zorgen voor een knallend lustrumjaar. Het NNP bestaat in 2014 vijftien jaar en dat kan natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom zullen wij er als commissie alles aan doen om er een mooi jaar van te maken! Hieronder stellen wij onszelf even aan jullie voor.

 

Beste NNP-leden,

Mijn naam is Sebastiaan van Loosbroek en ik ben dit jaar de voorzitter van de lustrumcommissie. Ik ben 21 jaar en vierdejaars student. Binnen NNP ben ik al langer actief: vorig jaar heb ik de Belgiëreis mede-georganiseerd en was ik de assessor van het NNP-bestuur. Komend jaar wil ik mijn bachelor afronden in de richting Taalbeheersing, zodat ik volgend jaar kan starten met de master Journalistiek en Nieuwe Media. Daar ligt dan ook mijn passie: afgelopen jaar heb ik stage gelopen bij Leids Universitair Weekblad Mare, waar ik nu af en toe nog artikelen voor schrijf. In de toekomst zie ik mezelf graag op die manier m’n geld verdienen. Naast studie ben ik lid van studentenvereniging Quintus, waar ik graag m’n tijd doorbreng. Op de dixo’s draai ik plaatjes, maar ik sta net zo lief zelf op de dansvloer. Je mag me altijd wakker maken om daar een feestje te vieren tot diep in de nacht/vroeg in de ochtend! Komend jaar zal ik samen met mijn commissiegenoten alles in het werk stellen om er een prachtig lustrumjaar van te maken met onvergetelijke activiteiten!

 

Hoi allemaal,

Ik ben Ellen Dekker, 4e jaars NNP-er en dit jaar secretaris van de Lustrumcommissie. Naast de lustrumcommissie hou ik me dit jaar ook bezig met de educatieve minor en het schrijven van mijn scriptie binnen de specialisatie oudere letterkunde. Binnen de lustrumcommissie hou ik me bezig met vergaderen, notuleren, en hou ik ook de mailbox bij. Voor al je lustrumvragen of gewoon voor een praatje mag je me altijd mailen. Mijn doel voor dit jaar is om zoveel mogelijk leden mee te laten genieten van het Lustrum. Niet alleen door ze mee te nemen op reis, maar ook door bijvoorbeeld een activiteit te organiseren met oud-NNP-ers en samen een mooie avond te beleven tijdens het gala! Het belooft een mooi jaar te worden, en ik hoop jullie allemaal tegen te komen bij de Lustrumactiviteiten!

 

Hoi allemaal,

Mijn naam is Ruben van Vliet en ik ben 22 jaar. In deze lustrumcommissie ben ik de penningmeester. Mijn taak is om ervoor te zorgen dat al onze mooie plannen voor dit jaar financieel haalbaar zijn. In 2010 ben ik begonnen aan de studie Nederlandse Taal en Cultuur en afgelopen zomer heb ik met de spreekwoordelijke bloed, zweet en tranen mijn diploma gehaald. Naast de specialisatie taalbeheersing binnen studie, heb ik de minor Journalistiek en Nieuwe Media gedaan. Dit jaar volg ik de master met precies dezelfde naam als de minor. Ondanks dat ik dus officieel geen Nederlands-student meer ben, wil ik graag dit lustrumjaar meemaken. Ik ben ervan overtuigd dat het een heel mooi jaar gaat worden.

 

Lieve NNP´ers,

Ik ben Carlijn Keulen, vierdejaarsstudent Nederlands en NNP´er. Komend jaar heb ik de functie van assessor activiteiten. In die functie ben ik  met mijn commissiegenoten bezig er een mooi lustrumjaar van te maken! Dit jaar ben ik bezig met mijn minor Journalistiek en Nieuwe Media, en als ik die heb afgerond ga ik hopelijk dit studiejaar mijn bachelor in de richting Taalbeheersing afronden. Naast de studie ben ik afgelopen twee jaar actief geweest bij LSKO Collegium Musicum, waar ik een bestuursfunctie had als Commissaris PR. Nu richt ik me meer op mijn lidmaatschap bij Quintus, waar ik vaak te vinden ben om te borrelen of lekker te feesten. Ook ik draai graag af en toe een plaatje op de dixo, maar zelf losgaan vind ik net zo leuk! Hopelijk zie ik jullie op één van de NNP-activiteiten of daarbuiten, en gaan we er een supermooi jaar van maken met z´n allen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *