Boulderen

Op 23 april klimmen we samen naar het NN(top)Punt door te boulderen! We verzamelen om (NNPak-hem-beet) 19.00 bij Boulderhal Kunststof (Rooseveltstraat 49). Aanmelden hoeft niet maar een appje  naar de Condicie is fijn (zodat we weten op wie we moeten wachten)

NAP improvisatieavond

Lipsius Cleveringaplaats 1, Leiden

Is improvisatie jouw beste skill? Of is het je grootste angst om af te gaan voor een zaal vol mensen? Kom op 24 april je vaardigheden laten zien of je grootste angst waarmaken tijdens de improvisatiepowerpointavond! Voorafgaand aan deze avond bereidt iedereen een PowerPoint voor waarmee iemand anders een geïmproviseerde presentatie zal gaan geven. De […]

Sine Regno

Met wat Noodzakelijk Verdriet is bestuur Uitzinnig al enige tijd afgetreden, maar we zijn niet langer meer Kwijt! We komen terug met een spectaculaire Sine Regno activiteit: 25 april zullen we een barre kroegentocht afleggen en dit wil jij niet missen! We beginnen om 19.00u bij L'Espérance en zullen daarna Leiden onveilig maken, om vervolgens […]

Leidse Leesclub – Roman

Leidse Lente Haagweg 4, Leiden

Dinsdag 30 komt de Leidse Leesclub weer bij een in de Leidse Lente. We zullen het boek de Vierde Man van Gerard Reve behandelen! Wil jij jouw mening geven over het Revisme (echt woord zoek maar op in de van Dale) en je mening misschien wel Revelueren? Kom vooral langs!

Talengala

Met veel plezier kondigen wij aan dat op 1 mei het jaarlijkse Talengala, georganiseerd door verschillende taalstudieverenigingen, zal plaatsvinden! Meer informatie volgt binnenkort, maar indien mogelijk: houd de avond van 1 mei vrij en verspreid het nieuws!

Faculteitsfeest

NEXT Langebrug 6-A, Leiden

Het jaarlijkse faculteitsfeest komt eraan! Verschillende verenigingen van de faculteit geesteswetenschappen hebben samengewerkt om op 14 mei een feest te organiseren. Het thema van het feest zal zijn ‘verkleed je als de eerste letter van je naam’. Meer informatie volgt binnenkort!

Het grote voetbaltoernooi der Neerlandici

Ook dit jaar weer een amicaal voetbaltoernooi tussen de zusterverenigingen!! Dit jaar hebben wij de eer om het toernooi te organiseren, dus we willen ze zeker ook een poepje laten ruiken. Zorg dat je erbij bent op 28 juni!