Commissies

Nederlandse ActiviteitenPlanners

De Nederlandse ActiviteitenPlanners (de NAP) is sinds afgelopen jaar een nieuwe commissie binnen de vereniging. De commissie verzorgt gedurende het academische jaar educatieve, creatieve en gezellige activiteiten!
Heb je suggesties voor een (digitaal) evenement of andersoortig samenzijn dat NAP zou kunnen organiseren? Stuur dan een mailtje naar activiteiten.nnp@gmail.com.

Dit jaar bestaan de NAP uit Karel Nielen, Britt van Zonneveld en Jip Schoonbeek. Ze worden vanuit het bestuur begeleid door de Assessor Extern, Inez van der Steen.

Bekijk de Agenda om te kijken wat er aan leuks op de planning staat.

Een van de activiteiten die de NAP heeft georganiseerd: de Grote Gerard Reve Rave.

Hoogwatercommissie

Ook dit jaar heeft het NNP weer een Hoogwatercommissie, die de redactie vormt van het tijdschrift van onze opleiding, de Hoogwater. Samen streven de leden naar het uitbrengen van drie mooie Hoogwaters per jaar, waarin poëzie, wetenschappelijke artikelen, verhalen en columns bij elkaar worden gebracht. 
Dit jaar bestaat de Hoogwatercommissie uit Annelynn Koenders, Rick Stoorvogel, Daantje Gutker de Geus en Romy van den Akker.

Hoogwateredities

Leidse Leesclub

De Leidse Leesclub is inmiddels alweer een paar jaar een actieve commissie. Het streven is om elke tweede dinsdag van de maand een romanleesclub te organiseren en elke derde donderdag van de maand een poëzieclub. We kwamen op die dagen traditiegetrouw bijeen in Café De Keyzer om onder het genot van een drankje ons te richten op mooie literatuur. Door de coronamaatregelen hebben de bijeenkomsten van de Leidse Leesclub de afgelopen maanden een digitaal karakter gekregen, deze vinden nu plaats in onze Skypegroep.
De leesclub staat onder leiding van Maarten Braams en Joris Geene.

Bekijk de Agenda om te zien wanneer er weer een bijeenkomst is.