Over NNP

Al sinds 1999 is Nieuw Nederlands Peil als studievereniging verbonden aan de opleidingen Nederlandse Taal en Cultuur en Dutch Studies aan Universiteit Leiden. We organiseren zowel studiegerelateerde activiteiten als ontspanning en vermaak – en wie zegt dat we die twee niet kunnen combineren?
Kenmerkend voor het NNP is de ongedwongen sfeer en de onderlinge solidariteit. Als vereniging die compleet door studenten zelf bestierd wordt voorzien we in borrels, boekenmarkten, educatieve en minder educatieve uitstapjes, lezingen, feestjes en studiesteun. Bovendien krijg je via je NNP-lidmaatschap korting op je studieboeken. Eens per jaar gaan we met zijn allen op reis naar het buitenland, en verder slaan we regelmatig de handen ineen met andere studieverenigingen, bijvoorbeeld bij het jaarlijkse talengala. Speciaal voor de eerstejaars organiseren we introductiedagen en het gezellige kennismakingskamp!

Bestuur 2023/2024 – Even aan mijn moeder vragen

foto’s door @emmagraphy.o / @emma.odk

Isabelle van Stiphout – Voorzitter

Hi! Ik ben Isabelle van Stiphout, tweedejaarsstudent Nederlandse Taal en Cultuur hier in het prachtige Leiden. Ik ben komend jaar de voorzitter van NNP, wat betekent dat het mijn taak is om te zorgen dat het bestuur goed (samen)werkt. Ik stel de agenda’s op voor vergaderingen en ik zorg voor overzicht zodat iedereen weet wat ze moeten doen. Als je vragen voor me hebt, of als je iets wilt delen, spreek me gerust aan of mail naar nnpraeses@gmail.com.

Santino Reniers – Secretaris

Goedendag lieve NNParels, ik ben Santino Reniers, tweedejaarsstudent Nederlandse Taal & Cultuur en dit jaar secretaris van NNP. Als secretaris notuleer ik de vergaderingen, beheer ik het algemene mailadres en mag ik de post ophalen. Ook maak ik de maandelijkse nieuwsbrief en houd ik (voor zover mogelijk) het hok schoon en opgeruimd. Voor vragen kan je altijd mailen naar nnpbestuur@gmail.com of stuur rooksignalen

Vincent de Groot – Penningmeester

Hallo iedereen! Ik ben Vincent de Groot, derdejaars student en jullie NNPenningmeester (alias Dr. Doekoe). Voor het financiële plaatje van de vereniging ben je bij mij aan het juiste adres. De begrotingen, het aanvragen van subsidies en het overzichtelijk bijhouden van de inkomsten en uitgaven vallen onder mijn takenpakket. Daarnaast draag ik verantwoordelijkheid voor de verenigingskas. Jullie kunnen mij bereiken voor vragen of opmerkingen via nnpenningmeester@gmail.com. Graag zie ik jullie contributie en donaties onze kant op komen!

Alex van Miltenburg – Assessor Intern

Hoi hoi! Ik ben Alex van Miltenburg en ik ben op dit moment tweedejaarsstudent aan de bachelor Nederlandse taal en cultuur. Ik heb dit jaar het genoegen om Assessor Intern te zijn bij onze NNPrachtvereniging en hier heb ik enorm veel zin in! Als Assessor Intern begeleid ik voornamelijk de commissies (klik hier voor meer informatie over de commissies). Daarnaast help ik uiteraard mee met de dagelijkse taken van het bestuur en het organiseren van andere activiteiten. Mocht je vragen hebben over de commissies, de vereniging of gewoon een keertje willen babbelen, spreek me dan vooral aan! Je kan me anders altijd bereiken via de app of mijn mailadres (nnp.assessor@gmail.com).

Pam Boltjes – Assessor Extern

Hoi! Ik ben Pam Boltjes en ik ben derdejaars student Nederlandse taal en cultuur. Dit jaar heb ik de prachtige taak van assessor extern, wat inhoudt dat mijn voornaamste doel is om mensen enthousiast te maken voor onze vereniging en onze activiteiten, via onder andere social media en het fysiek benaderen van mensen. Daarnaast zorg ik voor contact met andere verenigingen, om leuke gezamenlijke evenementen en samenwerkingen te organiseren! Mocht je me nodig hebben of gewoon zin hebben om gezellig te kletsen, kan je me altijd contacteren door middel van een mailtje (nnpromotie@gmail.com), whatsappje of een berichtje via insta.