Vertrouwenscontactpersoon (VCP)

Wat doet een vertrouwenscontactpersoon VCP?

Of je nu worstelt met studiedruk, persoonlijke problemen, discriminatie, pesten of iets anders. Het mag iets groots zijn of kleins. Als iets je dwars zit, kan je gerust contact opnemen met een vertrouwenscontactpersoon. Dat is iemand die naar je luistert en advies geeft. Alle gesprekken met een VCP zijn vertrouwelijk. 

Op dit moment heeft de studievereniging Nieuw Nederlands Peil (NNP) één vertrouwenspersoon. Vanaf volgend studiejaar zullen dit er twee zijn. Hieronder stelt de vertrouwenscontactpersoon zich even voor en vind je de contactinformatie. 

Franka Hogewoning

Hoihoi, 

Mijn naam is Franka. Ik ben 21 jaar. Ik zit nu in het derde jaar van de
bachelor Nederlandse Taal en Cultuur en ben nu ook drie jaar lid van Nieuw Nederlands Peil (NNP). Ik vind het leuk om met medestudenten te praten en ik ga met veel plezier naar activiteiten en commissievergaderingen. Naast studeren en NNP doe ik scouting. Daar ben ik leiding. Dat vind ik heel leuk, met name het spelletjes en activiteiten voorbereiden en uitdagingen aangaan samen met anderen. Ik vind het fijn om er voor anderen te mogen zijn en als je ergens mee zit, bied ik graag een luisterend oor. Aarzel niet om me een mailtje te sturen. 

Je kunt contact opnemen door te mailen naar het mailadres hieronder, door me aan te spreken tijdens activiteiten van de vereniging of als je me tegenkomt op het Lipsius. Wees niet bang om contact op te nemen, zelfs als je er gewoon behoefte aan hebt om even je hart te luchten. Dat is soms al genoeg.

Liefs, 

Franka

nnp.vcp.franka@gmail.com