Leidse Leesclub – Roman

Leidse Lente Haagweg 4, Leiden

Dinsdag 30 komt de Leidse Leesclub weer bij een in de Leidse Lente. We zullen het boek de Vierde Man van Gerard Reve behandelen! Wil jij jouw mening geven over het Revisme (echt woord zoek maar op in de van Dale) en je mening misschien wel Revelueren? Kom vooral langs!

Talengala

Met veel plezier kondigen wij aan dat op 1 mei het jaarlijkse Talengala, georganiseerd door verschillende taalstudieverenigingen, zal plaatsvinden! Meer informatie volgt binnenkort, maar indien mogelijk: houd de avond van 1 mei vrij en verspreid het nieuws!

Leidse Leesclub – Mei Herman Gorter

Leidse Lente Haagweg 4, Leiden

Wat is er nou beter om te lezen in mei dan Mei van Herman Gorter! Op 7  mei komt de leesclub weer samen in de Leidse Lente.

Faculteitsfeest

NEXT Langebrug 6-A, Leiden

Het jaarlijkse faculteitsfeest komt eraan! Verschillende verenigingen van de faculteit geesteswetenschappen hebben samengewerkt om op 14 mei een feest te organiseren. Het thema van het feest zal zijn ‘verkleed je als de eerste letter van je naam’. Meer informatie volgt binnenkort!

Debatavond NAP

Lipsius Cleveringaplaats 1, Leiden

NAP organiseert een (vriendelijke) debatavond op donderdag 16 mei. Vanaf 19:00 in het Lipsius.

MaMaBo

L'Espérance Kaiserstraat 1, Leiden

Op 20 mei mogen we weer gezellig borrelen bij café l'Esperance vanaf 20:00 uur!

Talenpubquiz

Join the ultimate language pub quiz organized by the study associations F.D.L. Gibalaux, Interlatina, NNP, Simp, Sophia Aeterna, T.W.I.S.T Tuesday 21 may at 20:00 De Vergulde Kruik (Haarlemmerstraat 22) Looking for an evening full of fun, challenge, and a hint of competition? Whether you're a master of languages, a dedicated viewer of foreign series on […]

Karaokeavond met NAP

Op 23 mei is het zover. De karaoke-avond 2.0 zal dan van 20:00 tot 21:00 plaatsvinden bij Pavarotti Leiden, deze keer voor het echie! Ga voor het zingen de kerk uit, bereid je keelgat voor om al die klinkklare klanken eruit te laten glijden, en meld je vóór 15 mei aan voor deze avond!

NNP voor 12

Lipsius Cleveringaplaats 1, Leiden

Dat zoeken we even op! Klingeling... Inderdaad, u leest het goed: NNP voor 12, de enige echte boomerquiz, komt naar onze eigen vereniging! Voor deze activiteit kunnen maar vier leden meedoen, dus meld je aan! Bij te veel aanmeldingen wordt er geloot. De rest zal dan fungeren als publiek. Wat misschien nog wel leuker is, want dat […]

Open Podium

Imperium Oude Vest 33E, Leiden

Komt dat zien, komt dat zien! 13 juni zal het open podium plaats vinden. We hebben heel leuke acts in de aanbieding, dus wees erbij.   Aanmelden act: Open Podium (google.com) Aanmelden publiek: NNPubliek Open Podium (google.com)

MaMaBo

L'Espérance Kaiserstraat 1, Leiden

Helaas is het alweer tijd voor de laatste MaMaBo van het jaar. Dus schuif nog voor een laatste keer aan bij het tafeltje in de hoek van l'Esperance en geniet met volle teugen van een hapje en een drankje. We hopen je dan ook van 20:00 tot (officieel) 22:00 te zien.

Het grote voetbaltoernooi der Neerlandici

We hebben geweldig nieuws! Op 28 juni organiseert onze eigen vereniging het prestigieuze Voetbaltoernooi der Neerlandici. Als trotse winnaars van vorig jaar hebben we de eer om dit jaar het toernooi te hosten. Dit betekent dat we de kans hebben om onze titel te verdedigen en te laten zien dat we opnieuw de beste zijn! […]