Leidse Leesclub

Wij zullen ditmaal 'Ik ook van jou' van Ronald Giphart bespreken. Kom vooral langs, ook als je het boek niet/deels hebt gelezen ben je van harte welkom!

Familiedag

Neem je familie mee naar interessante colleges en geef ze zo een kijkje in je leven! 

Voetbaltraining

Vrijdag 23 juni vindt het Voetbaltoernooi der Neerlandici plaats in het schitterende Nijmegen. Omdat wij niet onvoorbereid aan de aftrap willen verschijnen, organiseren wij een training om alvast op elkaar ingespeeld te raken.

NAPicknick

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, wat is dit lekkers waarop ik kauw? Het zijn de petit-fours, wraps en plakken cake van de NAPicknick! Woensdag 10 mei struinen wij gezamenlijk, mogelijk hand in hand, naar het immermooie Rembrandtpark. We zullen vanaf 11.15 onze kleedjes spreiden op het grasgroene gras. Kom vooral genieten van de […]

Leidse Leesclub

We zullen 'Over de liefde' van Doeschka Meijsing bespreken :)

NNPowerpointavond 2.0

Lipsius Cleveringaplaats 1, Leiden

Na het succes van de vorige NNPowerpointavond zal er op dinsdag 16 mei een nieuwe editie plaatsvinden. Dus zijn er onderwerpen waar je niet over uitgepraat raakt? Kom deze dan presenteren in Lipsius 1.20! Ook als je enkel wil luisteren naar de passievolle uiteenzettingen van anderen ben je van harte welkom! 

Boekenmarkt

Lipsius Cleveringaplaats 1, Leiden

Maandelijkse borrel

De maandelijkse borrel van deze maand vindt plaats in café L'Esperance! Jullie zijn van harte welkom om met ons te NNProosten en bij te kletsen onder het genot van gratis bittergarnituur!

NNPoëzieclub

Deze maand wordt er gelezen uit Gasthuis van Laurine Verweijen.