Studieuurtjes

De breekweek staat weer voor de deur en dat betekent dat we weer mogen gaan zwoegen. Om dit wat dragelijker te maken, organiseert het bestuur er in de week van 23 oktober extra studie-uurtjes. Tijden zullen later bekend gemaakt worden

Boekenmarkt

Lipsius Cleveringaplaats 1, Leiden

Op 7 november organiseert NNP in samenwerking met T.W.I.S.T., MOST, Sophia Aeterna en Maktub de eerste boekenmarkt van het jaar! De boekenmarkt zal gehouden worden in het Lipsius tussen 11:00 en 15:00 uur. 

Eerste bijeenkomst Leidse Leesclub

Leidse Lente Haagweg 4, Leiden

Op 8 november organiseert de Leidse Leesclub haar eerste bijeenkomst, waarbij ze Komijnsplitsers van Lucas Rijneveld zullen bespreken. Het zal beginnen om 17:30 in de Leidse Lente.

Eerstejaarskamp

Delft

Op 10 en 11 november zal NNP afreizen naar het prachtige Delft, waar het eerstejaarskamp wordt georganiseerd. Het zal een weekend vol gezellige activiteiten worden, waaronder de welbekende kampvuuravond. Het kamp is de perfecte manier om elkaar beter te leren kennen. 

Spelletjesavond

Lipsius Cleveringaplaats 1, Leiden

Op 13 november zal de eerste activiteit van NAP plaatsvinden! Er wordt een spelletjesavond georganiseerd van 19:00 - 21:00. Het zal plaatsvinden in een n.t.b. lokaal in het Lipsius. 

Ontspan uurtje

P.J. Veth Nonnensteeg 1-3, Leiden

Van 13 tot en met 17 november heeft Universiteit Leiden de Well-being Week. Een week vol activiteiten om te ontspannen, jezelf te ontwikkelen en medestudenten te ontmoeten. Als NNP organiseren we daarom op 15 november van 15:00-17:00 een ontspan uurtje in het bestuurshok om gezellig te komen kletsen, thee drinken en ontspannen. 

Maandelijkse borrel (MaMaBo)

L'Espérance Kaiserstraat 1, Leiden

Op maandag 20 november is weer de maandelijkse borrel (ook wel de MaMaBo). We mogen weer gezellig langskomen bij l'Esperance vanaf 20:00 uur om te NNProosten en te genieten van de gratis (vega) bittergarnituur!

De Slimste Mens

Mediapark Joop van Den Endeplein 1, Hilversum, Utrecht

Zondag 26 november reist NNP af naar het mooie mediapark in Hilversum om een aflevering van De Slimste Mens bij te wonen!

NAPenseel

Lipsius Cleveringaplaats 1, Leiden

Op 27 november organiseert NAP de NAPenseel van 19:00-21:00 uur. Laat je creatieve talent de vrije loop tijdens deze avond vol kunstzinnigheid. Locatie n.t.b. in het Lipsius. 

Stemmen NNP Top 50

Spit jouw lp- en cd-collectie door, scrol door jouw Spotify-lijsten en luister naar Hilversum 3. Selecteer alle pareltjes die jij voorbij wilt zien komen in de enige echte NNP-Top 50, want de stembussen zijn geopend van 1 t/m 7 december!

Sinterkaraoke NAP

De Keyzer Kaiserstraat 2-4, Leiden, Zuid-Holland

Ook dit jaar heeft Sint Nicolaas de bootreis van Spanje naar Nederland overleefd. Ter ere van deze prestatie vindt er op maandag 4 december vanaf 19.00 een Sinterkaraoke plaats, waar wij hem met onze zangkunsten zullen proberen te overtuigen ons te begunstigen met snoepgoed en rijkdom. Kom er vooral bij in de bovenzaal van De […]

NNPakjesavond

Pak gauw je lievelingsboek in met het mooiste cadeaupapier en schrijf (als je wilt) er een leuk gedichtje bij. Tijdens de NNPakjesavond zullen we er door middel van een sinterklaasspel voor zorgen dat iedereen ook weer met een leuk boek naar huis gaat! We zullen het vieren op 6 december van 18:00-20:00 uur (locatie n.t.b.), […]