NNPakjesavond

Lipsius Cleveringaplaats 1, Leiden

Dit gaan we vieren doormiddel van het NNP-boekendobbelspel. Neem een oud of tweedehands boek mee en deze zal met behulp van de dobbelsteen terechtkomen bij een andere NNP'er. Ook zullen we gezamenlijk een aflevering van het Sinterklaasjournaal kijken! Wees dus om 17:30 aanwezig in Lipsius 1.52

Spelletjesavond

De Keyzer Kaiserstraat 2-4, Leiden, Zuid-Holland

NNPoëzieclub

De Keyzer Kaiserstraat 2-4, Leiden, Zuid-Holland

We bespreken de bundel Tsjak! van Daniil Charms.

NNPride

Lipsius Cleveringaplaats 1, Leiden

Vrijdag 9 december is het paarse vrijdag en dat gaan we vieren! Kom samen met ons een film kijken (welke film is nog een verrassing) in Lipsius 1.30 :)

Masterclass door Olga van Marion

Lipsius Cleveringaplaats 1, Leiden

De eerste NNP-Masterclass van het jaar! Deze zal gegeven worden door Olga van Marion. Van 17:30 tot 18:30 zal ze ons bijpraten in Lipsius 1.31 over alle ins en outs van de Bijbel zodat je tijdens colleges niet met een verdwaalde blik zult zitten als het over de Bijbel gaat. Mis dit niet!

Leidse Leesclub

De leesclub zal deze maand De Meisjes van Annet Schaap lezen.

Kerstactiviteit NAP

P.J. Veth Nonnensteeg 1-3, Leiden

Trek alvast je beste (foute) kersttrui uit de kast, want we gaan van de gezellige sfeer genieten met een kerstborrel in het PJ Veth (lokaal 1.03)! We hebben de warme chocolademelk en snacks klaarstaan, waaronder ook een chocoladefontein! Maar daar blijft het niet bij! Mocht je namelijk nog plek hebben in je kamer voor wat […]

Kerstborrel met Dutch Studies

Kerst staat voor de deur en dat moet worden gevierd! De maandelijkse borrel zal deze maand samen worden gehouden met de studenten van Dutch Studies! Kom samen met ons van 16:00 tot 18:00 de kerst vieren in koffiekamer Noord in De Vrieshof.

Leidse Leesclub

We zullen liedjes van Spinvis bespreken :)

Leidse Leesclub

We lezen de roman 'Mijn lieve gunsteling' van Marieke Lucas Rijneveld.

Karaoke

26 januari vanaf 20.00 is er een NAP Karaoke-avond! Doe Maar gek en wees erbij in het Lazaru's.