Commissies

Nederlandse ActiviteitenPlanners

De Nederlandse ActiviteitenPlanners (de NAP) is sinds afgelopen jaar een nieuwe commissie binnen de vereniging. De commissie verzorgt gedurende het academische jaar educatieve, creatieve en bovenal gezellige activiteiten!
Wil je deel uitmaken van deze commissie of heb je suggesties voor een (digitaal) evenement of andersoortig samenzijn, stuur dan een mailtje naar activiteiten.nnp@gmail.com. Ook eerstejaars zijn welkom om zich aan te melden voor deze commissie!

Bekijk de agenda van de Nederlandse ActiviteitenPlanners om te kijken wanneer er weer een bijeenkomst is.

Een van de activiteiten die de NAP heeft georganiseerd: de Grote Gerard Reve Rave.

Hoogwatercommissie

Ook dit jaar heeft het NNP weer een Hoogwatercommissie. De Hoogwater is het tijdschrift van onze studie. Studenten vormen samen een redactie en streven naar het uitbrengen van drie mooie Hoogwaters waarin poëzie, wetenschappelijke artikelen, verhalen, columns bij elkaar worden gebracht. 
Het is een gezellige commissie waarbij je nieuwe mensen leert kennen, in aanraking komt met het doen van journalistieke taken en waaraan je niet te veel tijd kwijt bent. 

De redactie van komend jaar is nog op zoek naar nieuwe leden, ook eerstejaars zijn welkom! Lijkt het je leuk om komend jaar redactielid te worden? Stuur een mailtje met je motivatie naar nnpbestuur@gmail.com.

Hoogwateredities

Leidse Leesclub

De Leidse Leesclub is inmiddels alweer een paar jaar een actieve commissie. Het streven is om elke tweede dinsdag van de maand een romanleesclub te organiseren en elke derde donderdag van de maand een poëzieclub. We kwamen die op die dagen traditiegetrouw bijeen in Café De Keyzer om onder het genot van een drankje ons te richten op mooie literatuur. Door de coronamaatregelen hebben de bijeenkomsten van de Leidse Leesclub de afgelopen maanden een digitaal karakter gekregen, deze vinden nu plaats op onze eigen NNP-discord.

Ook komend jaar wordt de Leidse Leesclub weer georganiseerd door Maarten Braams. Lijkt het je leuk om volgend jaar (mede)organisator te zijn van de Leidse Leesclub? Stuur dan een mailtje naar nnpbestuur@gmail.com

Bekijk de agenda van de Leidse Leesclub om te kijken wanneer er weer een bijeenkomst is.